Диета или вкусно похапване? Представителите на някои  винаги избират втората

...
Диета или вкусно похапване? Представителите на някои  винаги избират втората
Коментари Харесай

Зодиите, които най-често страдат от наднормено тегло

Диета или вкусно похапване? Представителите на някои  винаги избират втората алтернатива. При всяка комплицирана обстановка, в която се усещат неразбрани, те търсят разтуха в храната. Ето кои са зодиите, които са най-склонни към наднормено тегло.
Овен
Страстният Овен обича да управлява всички и желае всичко да е тъкмо по този начин, както той си го показва. Ако проектите му се провалят по някаква причина, той поема по пътя на самоунищожението и намира разтуха в храната. За броени дни Овенът може да напълнее доста.

Телец
Телецът обича да се глези с хубава храна. Ако сътрудникът му направи намек да обърне внимание на храненето си, той ще се почувства афектиран. Телецът се отличава с присъщ дебелоглав и сходни мнения само биха го предизвикали да яде повече.
Рак
На Рака постоянно му липсва морална мощ, с цел да се оправи с проблемите в живота. В сходна обстановка хладилникът се трансформира в негов избавител и това незабавно се отразява на фигурата му.
Везни
Като хедонисти, Везните по природа са привлечени от храната. Представителите на този знак не знаят какво е смисъла на думата сдържаност - нито в храната, нито в харченето на пари.
 Хората с наднормено тегло са по-застрашени при заразяване с COVID-19? Хората с наднормено тегло са по-застрашени при заразяване с COVID-19?
Хората, които страдат от затлъстяване, имат към 48% по-висок риск от смъртност от COVID-19, в сравнение с тези, с съответно тегл...
Стрелец
Стрелецът също не познава граници в нищо. Понякога той губи силата си, а от време на време оставя всичко да върви по своя път, предпочитайки да се отпусне и да мързелува. В последния случай храната се трансформира в неговия най-хубав другар.
Риби
Рибите са най-депресираният знак в зодиака. Когато им се коства, че всички са ги изоставили и че ориста е безмилостна към тях, те стартират да лекуват тъгата си с вкусна храна в неограничени количества.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР